Totalt antall sidevisninger

Strikking

lørdag 31. desember 2011

Vi har begynt på nuttas rom..

Nå føles det litt som om hverdagen er tilbake, selv om det faktisk er nyttårsaften i dag... Vi har begynt på nuttas rom og får se hvor langt vi kommer før belimamannen reiser ut i nordsjøen igjen. Her ser dere fargen vi har valgt til to vegger på rommet.... vet ikke helt hva jeg synes... den var veldig fin på fargeprøven, men er kanskje litt knæsj eller???  Uff vi får bare male så blir resultatet kanskje litt annerledes når det blir ferdig. Fargen heter forresten peon.

Har funnet en tapet jeg synes er veldig fin, men valgte å vente litt med den og la nutta bo inn rommet litt. Malte med fargen Letthet der tapeten skal være, så vi har ikke dårlig tid. Tapeten er fra Eiffinger og er veldig skjønn:

Det er fargen i blomstene som gjorde at jeg valgte peon til den ene veggen...

Utrolig hvor mange ting man lagrer med baby i huset. Nutta skal ikke sove der før det har stått å luftet noen mnd, men det skal bli deilig å få garderobeskap, hyller og leketøy inn der. Blir litt koselig å innrede det også....


Her er Maileghuset som skal inn på rommet. Putene og fugleburet skal også inn som pynt... Vi har en gammel seng i samme farge og stil som Maileghuset og den skal fungere som "kosesofa" med masse puter. Veldig greit å ha en ekstraseng også.


 


Har vært litt vanskelig å finne sengehimmel som ikke er laget i myggnetting. Fant denne
på Farmhouse shop og må nok klikke denne hjem når rommet er ferdig. Viser den i begge farger, men nutta skal ha hvit på rommet sitt over sprinkelsenga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselige meldinger