Sjokolademousse
Ingredienser:
6 pers
- 100 g kokesjokolade
- 2 ss kakaopulver
- 50 g smør
- 3 stk egg
- 2 ss melis
- 1 stk appelsin
- ca. 50 g høvlet kokesjokolade til pynt
Slik gjør du
1. Brekk sjokoladen i biter og smelt i en kjele over forholdsvis svak varme. Rør inn kakaoen. Visp inn smøret, litt om gangen.2. Skill eggene. Visp inn én og én eggeplomme til blandingen er lett og luftig.
3. Stivpisk eggehvitene. Visp inn melis til hvitene blir litt seige. Bland dem forsiktig inn i sjokoladen, litt om gangen.
4. Fordel moussen i dessertglass og avkjøl.
Pynt med appelsin og høvlet sjokolade ved servering.
Jeg serverte i kopper fra Green Gate, men glemte å ta bilde..
Lånt fra matprat.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Koselige meldinger