Totalt antall sidevisninger

Strikking

søndag 4. desember 2011

Strikk til minstemann

Her er jakke, bukse og kjole som er strikket fra Dalegarns oppskriftshefte. Teppet er også strikket og heklet i Lerkegarn, men etter en gammel metode som visstnok heter påfuglmønster.  Oppskriftene er ikke så avanserte og med Lerke garnet går det faktisk veldig fort. Jeg blir fort litt lei hvis jeg må bruke for tynt garn, da det tar litt lang tid. Er veldig glad i lerkegarnet da det er en blanding av bomull og ull.  Mykt og godt og stikker ikke.  
Teppe i påfuglmønsterBlir nok flere plagg i dette garnet.

6 kommentarer:

 1. Hei! :) For et nydelig sett du har lagd! :) Dåpskjolen vi kjøpte, bestilte vi fra denne nettsiden: http://www.sweet-design.dk/sweet-design-daapskjoler-klik-her-c-152_153.html
  Tok ca 14 dager før den kom. Veldig fornøyd!!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Dette settet var helt nydelig! Har du prøvd Sandnes mini duett? Det er også bomull og ull blanding, og helt fantastisk! Lykke til videre med blogging. Gleder meg til å følge deg, og se hva mer fint du lager. :)

  SvarSlett
 3. Så nydelig sett! Liker fargene kjempegodt :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk Hilde for at du vil dele info om dåpskjole Må ta en titt der i morgen... Skal også prøve Sandnes mini duett når jeg har strikket opp litt garn først..he he har litt garn. Men alltid gøy å få tips om andre garntyper. Koselig med fine tilbakemeldinger litt gøy å fortsette da...

  SvarSlett
 5. Så lekkert sett du har laget her, skikkelig fint, med fine farger :) Tar deg med in i min lille blogg om det er ok :)
  God førjulstid :)

  SvarSlett
 6. For et flott sett! Du er dyktig :)

  SvarSlett

Koselige meldinger